تجربه های شخصی من

ساخت وبلاگ

دوربین تشخیص حرکت یا همان  Motion Detection چیست و استفاده از آن چه مزایا و معایبی دارد؟

تشخیص حرکت قابلیتی است که در سال های اخیر به دوربین مداربسته اضافه شده و انقلابی را در این زمینه پدیدآورده است. افزوده شدن امکاناتی نظیر تشخیص چهره و آنالیز هویت، فناوری تشخیص حرکت و… همگی موجب حیرت کاربران دوربین های مداربسته شده اند. در این مقاله از سری مقالات آموزشی گروه نظارت گستر ایمن می خواهیم به ساز و کار فناوری تشخیص حرکت یا Motion Detection در دوربین های مدار بسته بپردازیم و ببینیم که این فناوری چگونه به بهبود عملکرد دوربین های مدار بسته کمک می کند.

دوربین تشخیص حرکت انسان چطور کار می‌کند؟

بیشتر دوربین‌ های مداربسته جدید، دوربین تشخیـص حرکت یا موشن دتکشن (Motion Detection) هستند. این دوربین‌ها حسگرهایی دارند که به کمک آن میتوانند هرگونه حرکتی را تشخیص دهند. مکانیزم عملکرد دوربین تشخیص حرکت به این صورت است که دو فریم متوالی را باهم مقایسه کرده و تغییرات صورت گرفته در هر فریم را نسبت به فریم قبلی تشخیص میدهد و اگر در تعداد کافی و مشخصی از پیکسل های موجود در فریم ها تغییری رخ دهد، نرم افزار دوربین مداربسته، حرکت را شناسایی کرده و عکس العمل مناسب (ضبط تصاویر، ارسال هشدار و … ) را نشان می دهد.

مثلا هنگامی که یک انسان یا یک شیء وارد محیط میشود،‌ در باز میشود، اجسام حرکت میکنند و …  قابلیت Mothin Detection در دوربین تشخیص حرکت  اقدام لازم را انجام می دهد. البته لازم به ذکر است که یکی از باگ های این دوربین ها این است که، تغییر ناگهانی نور در تصویر را نیز به عنوان حرکت شناسایی میکند.

تشخیـص حرکت از طریق آنالیز تصویر

دوربین تشخیص حرکت

یکی از روش های دوربین تشخیـص حرکت برای آنالیز حرکت در محیط آنالیز کردن فریم به فریم تصاویر است. به این صورت که این دوربین ها هر فریم تصویر را با فریم قبلی مقایسه کرده و تغییرات ناگهانی را پیدا میکنند. اگر این تغییرات به یک حداقل پیکسل مشخص برسد، دوربین متوجه حرکت اجسام داخل تصویر شده و اقدامات لازم را انجام میدهد.

تشخیص حـرکت به کمک مادون قرمز

دوربین تشخیص حرکت با استفاده از مادون قرمز، به این صورت کار میکند که دمای بدن اجسام را تشخیص میدهد. در نتیجه زمانی که یک جسم گرم از منطقه تحت پوشش دوربین عبور می کند، سطح انرژی مادون قرمز در محیط تغییر کرده و هشدارهای حرکتی دوربین تشخیص حرکت شما فعال میشود، در نتیجه دوربین شروع به ضبط تصاویر کرده و با زنگ هشدار، این فعالیت خود را به شما اعلام می کند.

مزایای دوربین تشخیص حرکت

دوربین تشخیص حرکت

 

 

  • دوربین های مداربسته معمولی به صورت دائمی و بدون وقفه ضبط تصویر را انجام می دهند. که لازمه ی آن داشتن فضای ذخیره سازی مناسب است. اما دوربین تشخیص حرکت از آنجایی که ضبط تصویر را محدود به زمان حرکت میکند در فضای ذخیره سازی تصاویر صرفه جویی میکند
  • تنظیمات پیشفرض دوربین تشخیص حرکت به گونه ای است که فقط در هنگام شناسایی حرکت در تصویر، ضبط انجام شود. بنابراین دستگاه ذخیره سازی DVR یا NVR زمانی شروع به ضبط تصاویر دوربین مداربسته می کند که دوربین حرکتـی را تشخیص داده باشد. این امر موجب افزایش طول عمر مفید دستگاه میشود.
  • از دیگر قابلیت های سیستم شناسایی حـرکت، ارسال پیام هشدار  به یوزر اصلی در زمان تشخیص حـرکت در تصویر دوربین مداربسته می باشد. با فعال نمودن این ویژگی سیستم هشدار فعال می‌شود و به محض تشخیص هر حرکتی مالک دوربین تشخیص حرکت مطلع شده و از وقوع هر رویدادی اطلاع پیدا میکند. از طرفی این قابلیت کمی شبیه به دزدگیر منزل عمل میکند.
  • دوربین تشخیص حرکت، نسبت به دوربین های معمولی دارای عملکرد حفاظتی بهتر و کارایی بالاتر بوده و امنیت بیشتری را فراهم می‌کنند.
  • استفاده از دوربین تشخیـص حرکت موجب میشود تا، نگهبان یا کاربر مربوطه تنها موارد مشکوک را مشاهده و دنبال کند، بدون اینکه رویداد مشکوک و مهمی از دید کاربر پنهان بماند و نیاز نباشد که به صورت تمام وقت به مانیتور ضبط تصاویر دوربین مدار بسته زل بزند. (کاهش خطای انسانی ناشی از خستگی مأمور کنترل کننده دوربینها)

خطاهای تشخیص حرکت در دوربیـن های مدار بسته

استفاده از دوربین تشخیص حرکت در فضاهای باز محدودیت‌های ایجاد میکند که از قرار ذیل هستند:

  • اختلاف سطح روشنایی را به عنوان یک حرکت تشخیص میدهند.
  • مجهز بودن به یک پردازنده باعث صرف زمان بیشتر جهت مقایسه چند فریم می‌شود
  • تشخیص حرکت فرد در شعاع دورتر دوربیـن بعید به نظر می‌رسد.
  • پایین بودن سرعت پردازش ممکن است با از دست رفتن برخی وقایع همراه باشد.
  • سیستم قادر به تشخیص شخص در حال حرکت در یک مسیر از شیء لرزان نمی‌باشد.
  • عدم کارایی حین تغییراندازه اشیاء به دلیل قرارگرفتن دردورنمای تصویر
  • تنها امکان محاسبه الگوریتم‌های ساده فراهم است.
  • به صدا در آمدن هر چند وقت یکبار آلارم در صحنه‌هایی با کنتراست بالا
  • در محیط‌هایی که در معرض تغییرات آب و هوایی قرار دارند، ناکارآمداند.
  • عدم توانایی در تشخیص اندازه اشیاء و به دنبال آن مشکل تنظیمات سیستم
  • عدم یکنواختی در تنظیم حساسیت با توجه به فاصله شیء
  • عدم توانایی در تشخیص فرق بین اشیاء کوچک تیره با کنتراست بالا و اشیاء بزرگ با کنتراست پایین
  • لرزش دوربین موجب به صدا درآمدن اشتباه آلارم می‌شود.
  • روش اندازه گیری سلولی مانع از تشخیص دقیق مکان شیء می‌شود.
  • محدودیت به استفاده در مناطقی با شعاع دید کم

قیمت دوربین مداربسته حساس به حرکت

دوربین تشخیص حرکت

برای استعلام قیمت سیستم تشخیـص حرکت و همچنین دریافت مشاوره رایگان برای اطمینان از این اصل که این دوربین مناسب محیط شما هست یا خیر، میتوانید با کارشناسان ما با شماره تماس ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

تنظیمات دوربین تشخیص حرکت:

فعالسازی قابلیت تشخیص حرکت به دو صورت انجام میشود.

۱- از طریق تنظیمات دوربین

۲- از طریق نرم افزار

این قابلیت پارامترهای مختلفی دارد که بسته به نوع نیاز و ویژگی های محل مورد نظر می توان آنها را فعال نمود.

حساسیت Sensivity:  چنانچه مقدار آن بسیار بالا باشد، دوربین نسبت به تغییرات جزئی روشنایی و نور حساس تر خواهد بود و چنانچه مقدار آن پایین باشد تنها نسبت به حرکات بزرگتر در تصویر واکنش نشان خواهد داد. اما به طور معمول چنانچه درصد حساسیت را بر روی 50 درصد قرار دهید سیستم نسبت به ورود سوژه های متحرکی در ابعاد بدن انسان واکنش نشان خواهد داد.

برچسب ها: دوربیـن حساس به حـرکت اندروید، دوربیـن مداربسته تشخیـص انسان، دوربین بی سیم تشخیص حرکت، تنظیمات motion detection، دوربین مداربسته الارم دار، لیست قیمت دوربین مداربسته

منبع: negaco.com

تجربه های شخصی من...
ما را در سایت تجربه های شخصی من دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سارا امیدی صدر sarasadr بازدید : 202 تاريخ : چهارشنبه 23 شهريور 1401 ساعت: 15:02

دوربین مداربسته حرارتی نوع خاصی از دوربین مدار بسته است که توان حس کردن حرارت محیط را داشته و از دید در شب بسیار بالایی برخوردار است، به گونه ای که در تاریکی مطلق نیز دید بسیار بالایی دارد. در این مقاله از سری مقالات آموزشی دوربین مداربسته حرارتی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. همچنین جهت استعلام قیمت دوربین مدار بسته و آشنایی با مدل های مختلف آن میتوانید با کارشناسان ما با شماره تما ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

دوربین حرارتی

یکی از انواع دوربین های مدار بسته که مورد استفاده قرار می گیرد دوربین مداربسته حرارتی می باشند که همان طور که از نام این دوربین‌ها پیداست این دوربین ها گرما را حس می کنند در صورتی که برق وجود نداشته باشد و محیط به صورت کاملاً تاریک باشد نیز می‌توانند اجسام و انسان هایی که به محیط وارد شدند را به خوبی شناسایی و تصاویر را ثبت و ذخیره کند در نظر داشته باشید که دوربین مداربسته حرارتی به دو صورت تحت شبکه و آنالوگ  طراحی و به بازار عرضه میشوند. دوربین مداربسته حرارتی معمولا برای کنترل تردد بیشترین کاربرد را دارد.
در نظر داشته باشید که تصاویری که توسط دوربین‌های حرارتی ثبت و ذخیره می شونداز کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشند. لازم به ذکر است که کیفیت تصاویر ثبت شده توسط دوربین حرارتی معمولاً به گرمایی که از طرف انسان و اجسام ساطع می‌شود بستگی دارد.
دوربین های مداربسته حرارتی از عملکرد بسیار عالی و بالایی برخوردار هستند برخلاف دوربین های مداربسته دیگر که لنز آن ها معمولاً نور را تشخیص می دهند این دوربین های حرارتی قابلیت تشخیص نور را ندارند و تنها بر اساس گرما کار می‌کنند یعنی لنزی که در دوربین های مداربسته حرارتی به کار رفته است گرما را می بینند و می توانند تصاویر را به‌خوبی ثبت و ذخیره کند شما می توانید با اتصال به اینترنت به این دوربین ها به صورت کامل دسترسی داشته باشید و از راه دور نیز کنترل نمایید.

دوربین حرارتی ( Thermal Camera ) چیست ؟

دوربین مداربسته حرارتی

همانطور که میدانید در کشورهای مختلف هزینه های زیادی صرف کنترل و ایجاد امنیت در بخش های مختلف می شود. یکی از دغدغه های اصلی برای کنترل امنیت محیط های حساس نظیر بخش خطوط گازرسانی یا نیروگاه های تولید برق استفاده از نوع خاصی از دوربین مداربسته می باشد. شرکت داهوا برای راحتی این امر تکنولوژی را به نام دوربین های مداربسته حرارتی یا با اصطلاح Thermal وارد بازار کرده است تا در صورت بروز آتش سوزی یا حوادث دیگر سریع شناسایی شوند.

عملکرد دوربین های thermal :

این دوربین ها از نظر ساختار شباهت زیادی به دوربین های معمولی دارند .در دوربین های معمولی نور محیط باعث به وجود آمدن تصویر می شود اما در دوربین های Thermal نحوه عملکرد دوربین ها به گونه ای است که حتی با وجود آب و هوای نامناسب هر گونه موجود زنده و حوادث طبیعی مانند سیل و آتش سوزی را تشخیص و ما را مطلع می سازد. این دوربین ها نیاز به نور برای تشخیص ندارند و تصاویر را بر اساس نور مادون قرمز و دمای اجسام ارائه میدهد.

موارد استفاده از دوربین مداربسته حرارتی

۱- کنترل تردد توسط دوربین های مدار بسته حرارتی

دوربین مداربسته حرارتی

همه ما در طی روز دوچرخه سواران یا عابران پیاده و اتومبیل ها و … را مشاهده می‌کنیم که از چراغ قرمز عبور می کنند در صورتی که عبور از چراغ قرمز ممنوع می باشد. امروز با توجه به این که تولید وسایل نقلیه بیشتر شده و تردد بیشتر اتفاق می افتد شرکت های تولید کننده سیستم های امنیتی سعی کردند تا دوربین مداربسته حرارتی را تولید و به بازار عرضه کنند که برای کنترل تردد مورد استفاده قرار گیرد. دوربین های مداربسته به خاطر مقاومت بالایی که در برابر شرایط نامساعد آب و هوایی دارند بسیار مورد استقبال مصرف‌کنندگان قرار گرفت.

۲- کنترل ترافیک توسط دوربین حرارتی

توجه داشته باشید با استفاده از مدل دیگری از دوربین مداربسته حرارتی نیازی به کنترل دستی چراغ راهنمایی و رانندگی نیست و توسط این دوربین های حرارتی سیگنال های لازم را ارسال کرده تا زمان مناسب برای عبور اتومبیل و افراد تعیین شود یعنی زمانی که در چهار راه ها ماشین های زیادی در حال تردد هستند به گونه ای دوربین های مدار بسته حرارتی عمل می‌کند که هر چه سریعتر از اتومبیل ها حرکت کند اما زمانی که اتومبیل های کمی در حال تردد هستند و عابران پیاده بیشتر می باشد دوربین های مدار بسته سیگنال ارسال کرده و باعث می‌شود تا چراغ برای عابران پیاده سبز شود و به راحتی بتوان آن را عبور کنند. توجه داشته باشید که مهمترین و پرکاربردترین استفاده دوربین مداربسته حرارتی معمولاً برای کنترل ترافیک می باشد و بسیار از آن استقبال شده است.

شما میتوانید جهت خرید دوربین های مدار بسته برندهای مختلف و معتبر دنیا از جمله دوربین مدار بسته داهوا و… از طریق سایت نظارت گستر ایمن اقدام کرده و انواع دوربین های مداربسته را با قیمت های مناسب تهیه نمایید.

۳- تشخیص دما

همانطور که حتما تا کنون دریافته اید، دوربین مداربسته حرارتی به جای نور ، گرما را می بینند. این فناوری برای کاربر این امکان را فراهم می کند تا بدون توجه به سطح نور، جسم متحرک را ببیند. از آنجا که اغلب فعالیت های جنایی در پوشش تاریکی انجام می شوند ، این دوربین ها مکملی عالی‌ برای سیستم نظارتی و دزدگیر اماکن به حساب می‌آیند. به این صورت که شما می‌توانید با اتصال به اینترنت امن، به دوربین‌ مداربسته خود دسترسی داشته باشید حتی اگر خارج از آن محیط باشید. در بسیاری از موارد ، به صرف اینکه از دوربین مداربسته حرارتی در محیط استفاده شده است، از بسیاری از سرقت ها جلوگیری شده است. از مهم ترین ویژگی‌های دوربین‌های حرارتی میتوان به این موضوع اشاره کرد که این دوربین‌ها می‌توانند حتی تصویر افراد را بخوبی ثبت کنند. در نتیجه تشخیص سارق و مجرم به آسانی هرچه تمام تر صورت میگیرد.

۴- استفاده در شرایط آب و هوایی نامناسب

این دوربین های مداربسته علاوه بر ردیابی افراد در تاریکی، میتوانند در شرایطی که فضای بیرونی، بسیار ضعیف تر از حد ایده‌آل است، باز هم تصاویر را ثبت کنند. همین امر موجب شده است تا از این دوربین ها به عنوان دوربین صنعتی استفاده شود، چرا که اغلب این دوربین‌ها را میتوانید در محیط‌های نا‌ملایم نصب کنید. این که آیا طوفان قدرتمندی اتفاق می‌افتد یا مه غلیظی وجود دارد و یا اینکه شرایط به دلیل ماهیت کار شما به خطر بیفتد(منظورمان از ماهیت کار به طور مثال کارخانه های صنایع غذایی است که اغلب بخار آب و روغن داخل در محیط پراکنده میشود) ، دوربین های حرارتی هنوز هم می توانند افراد و اشیاء را از طریق گرما تشخیص دهند. اینگونه موانع، در روش کار دوربین های حرارتی، اختلالی ایجاد نمی‌کنند.

۵- تاریکی مطلق (دید در شبی بی نظیر)

دوربین مداربسته حرارتی

اگر دوربین مدار بسته را برای محیطی نیاز دارید که ممکن است در تاریکی مطلق قرار گیرد، دوربین مداربسته حرارتی بهترین انتخاب برای شما است چرا که در غیر این صورت قطعا در این شرایط عملیات نظارت محیط با مشکل مواجهه خواهد شد.

۶- استفاده در چهارراه ها و خیابان های شهر

این دوربین ها کمک میکند تا، در صورت نیاز از تراکم خودروها و افراد در نقاط مختلف شهر مطلع شده و راهکارهای مناسب برای کنترل ترافیک را اعمال کرد. همچنین میتوانید به کمک دوربین مداربسته حرارتی، مدیریت زمان انتظار در چراغ های راهنمایی و رانندگی را بدست بگیرید، یعنی می توانید، زمان انتظار را در سمتی که تراکم وسایل نقلیه زیاد است کاهش داد.

۷- استفاده در کارخانه های صنعتی و نیروگاه ها

با نصب دوربین مداربسته Thermal در نیروگاه ها و محیط های آزمایشگاهی، کارخانه ها و مراکز تولید ، می توان از وجود نشتی ها مطلع شد و گازهای سمی را تحت کنترل قرار داد تا از بروز حوادث مهیب جلوگیری به عمل آید و اقدامات لازم را انجام داد.

مزیت های دوربین حرارتی

  1. امکان تشخیص موجودات زنده و خودروها را تا برد بسیار بالا دارند.
  2. دوربین مداربسته حرارتی امکان تشخیص و مکان یابی موجودات زنده و خودروها را در شرایط بد آب و هوایی دارد.
  3. این دوربین ها می توانند امکان دسترسی به اطلاعات حرارتی محیط که ممکن است کاربرد مهم و خاصی داشته باشد نظیر، زنده بودن یک جسم یا موجود را نشان دهد. یا روشن بودن یک خودروی بی حرکت را تشخیص دهد.

معایب

  1. این دوربین ها رزولوشن بسیار محدودی دارند (نهایتا تا ۲۸۸*۳۸۴) که در تشخیص جزئیات تصویر شما را با مشکل رو به رو خواهد کرد.
  2. دوربین های حرارتی با توجه به دادن تصویر حرارتی از صورت، نمیتوانند امکان تشخیص هویت افراد را ایجاد کنند.
  3. دوربین های حرارتی به نسبت پر هزینه هستند.

برچسب ها: قیمت دوربین مداربسته حرارتی، دوربین مداربسته حرارتی امنیتی، دوربین مداربسته حرارتی چیست
دوربین حرارتی، دوربین مداربسته ترمال، قیمت دوربین حرارتی هایک ویژن، دوربین حرارتی موبایل

منبع: negaco.com

تجربه های شخصی من...
ما را در سایت تجربه های شخصی من دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سارا امیدی صدر sarasadr بازدید : 215 تاريخ : چهارشنبه 23 شهريور 1401 ساعت: 15:00

چرا دوربین مداربسته صدا ندارد؟ اکثر دوربین‌های مداربسته دام از آنجایی که کاربری های آنها محیط های داخلی است یا خودشان دارای میکروفن هستند یا قابلیت نصب میکروفون را دارند. اگر خروجی صدا در این دوربین های مداربسته فعال باشد، می‌تواند صدای محیط خود را تا شعاع ۵ تا ۱۵ متری دریافت کرده و برای ضبط آن را به دستگاه ضبط‌کننده شما انتقال دهد. اما وقتی دوربین مداربسته صدا ندارد، چه اتفاقی می افتد؟ اگر در کابل دوربین مدار بسته شما و یا  یا اتصالات مربوط به صدا مشکلی پیش بیاید، دوربین نمی‌تواند صدا را برای ضبط به دستگاه منتقل کند و در این حالت دوربین مداربسته صدا ندارد. در برخی از دستگاه‌ها در قسمت منوی دستگاه باید گزینه ی ضبط صدا فعال شود تا ضبط و انتقال صدا توسط دستگاه همانند تصویر پوشش داده شود.

چرا دوربین مداربسته صدا ندارد؟

همانطور که گفتیم برخی از انواع دوربین ها دارای میکروفون هستند و  برخی دیگر که از کارخانه دارای میکروفن نیستند قابلیت نصب میکروفن یا همان برد صدا را دارند و شما می‌توانید با توجه به عمق دید دوربین خود یک میکروفن مناسب انتخاب کنید. میکروفن‌های خارجی باید یک منبع تغذیه ۲ آمپری نیز داشته باشند و در غیر این صورت میکروفون کارایی ندارد.

اگر دوربین مداربسته شما صدا ندارد میتوانید با کارشناسان ما در بخش تعمیر دوربین مداربسته با شماره ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

از آنجایی که عمده کاربرد دوربین بیبی کم ارتباط با مودک و پرستارش در زمانی که منزل نیستید، است، عموم دوربین‌های بیبی کم قابلیت دریافت و ارسال صدا را دارند که این بدین معناست که کاربر با اتصال به دوربین خود از راه دور هم می‌تواند صدای محیط را داشته باشد و ارتباط دوطرفه صوتی برقرار کند. اگر به هر دلیلی دوربین بیبی کمی دارید که دوربین مداربسته صدا ندارد، میتوانید با کارشناسان ما در نظارت گستر ایمن با شماره تماس ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

علت مشکل صدای دستگاه DVR چیست؟

چرا دوربین مداربسته صدا نداردایجاد مشکل پخش صدای اضافه و یا ضبط و پخش صدا در دستگاه DVR دلایل متعددی دارد که عمده دلایل آن عبارتند از:

۱- خراب بودن فن خنک کننده

متخصصین ما در بخش تعمیرات دوربین مداربسته معتقد اند که در اغلب موارد جواب این سوال که چرا دوربین مداربسته صدا ندارد این است که، فن خنک کننده دستگاه DVR خراب است. اغلب مواقع با گذشت زمان یکی از پرهای فن می شکند و یا یک جابجایی دستگاه موجب میشود تا فن از حالت بالانس خارج شود. بنابراین با تنظیم مجدد فن و یا تعویض آن مشکل صدای دوربین مدار بسته برطرف خواهد شد.

جهت تعویض فن دستگاه دوربین مداربسته میتوانید با کارشناسان ما در بخش رسترسرویس با شماره تماس ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

اگر فن دستگاه خراب باشد باید به سرعت اقدام به تعویض آن کنید، چراکه فن وظیفه خنک کنندگی قطعات دستگاه را دارد و خراب شدن فن می تواند باعث افزایش بیش از حد دمای قطعات و خرابی تمامی آنها شود.

۲- عدم تنظیم هارد دیسک

اگر در زمان نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته صدای بوق ممتدی از دستگاه خود شنیدید، احتمالا علت آن عدم تنظیم هارددیسک باشد. از این رو باید وارد بخش تنظیمات دستگاه شدهو تیک گزینه صدای بوق را بردارید. این امر یکی دیگر از پاسخ ها به این سوال است که چرا دوربین مداربسته صدا ندارد

۳- خراب شدن هارد دیسک

دستگاه های DVR بسته به مدل دستگاه، عموما دارای یک یا چند هارد دوربین مداربسته هستند. هنگامی که در هارد دوربین مداربسته مشکلی پیش می آید، دیگر فیلمی ضبط نخواهد شد بنابراین اگر علاوه بر اینکه دوربینتان صدا ندارد، تصویر هم ضبط نمی شود جواب این سوال که چرا دوربین مداربسته صدا ندارد، خراب شدن هارد دیسک شما است.

چنانچه نیاز به تعویض هارد دوربین مداربسته دارید، با کارشناسان ما در بخش تعمیر دوربین مداربسته نظارت گستر ایمن با شماره تماس ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

4- وجود IP تکراری در شبکه

اگر هنگام نصب و تنظیم دوربین مداربسته از آی پی تکراری استفاده کنید، دستگاه DVR شما بوق می زند. برای رفع این مشکل می توانید نرم افزار IP Scaner را نصب کنید. با کمک این نرم افزار می توانید ای پی دوربینی را که مشکل دارد را شناسایی و برطرف کنید.

تنظیمات صدای دوربین مداربسته(چرا دوربین مداربسته صدا ندارد)

چرا دوربین مداربسته صدا ندارد
برای اینکه توسط دستگاه dvr و دوربین خود، بتوانید صدا راضبط کنید تنها دو حالت وجود دارد:

متصل کردن میکروفن به دوربین مداربسته

این روش اغلب در دوربین مداربسته IP کاربرد دارد. از مزایای استفاده از میکروفون به صورت جداگانه میتوان به این موضوع اشاره کرد که، قرارگیری میکروفون در فاصله ایی نچندان نزدیک به دوربین، موجب عدم تشخیص آن برای افراد میشود.

طراحی دوربین های آنالوگ به گونه است که میکروفون درون خود دوربین قرار دارد و برای استفاده از آن تنها کافی است به تنظیمات نرم افزاری دوربین خود مراجعه کنید. یکی از اصلی ترین معایب اینگونه دوربین ها کیفیت صدای پایین آنها است.

متصل کردن میکروفن به دستگاه DVR

اگر در دوربین مداربسته آنالوگ خود میخواهید از میکروفون استفاده کنید، باید میکروفون را به واسطه پورت A-V به دستگاه DVR متصل نمایید. اگر خود دوربین مداربسته آنالوگ شما میکروفون دارد، باید وارد تنظیمات آن شده و ویژگی Audio را در  آن غیر فعال کنید، سپس وارد تنظیمات DVR شده و تنظیمات ضبط صدای آن را فعال نمایید.

برچسب ها: علت بوق زدن دستگاه دوربین مدار بسته، تنظیمات صدای دوربین مدار بسته، علت بوق زدن دستگاه دی وی ار داهوا، ایا دوربین مدار بسته صدا ضبط میکنه، مشکل صدای دوربین مدار بسته داهوا، علت نویز میکروفون دوربین مداربسته، انتقال صدا و تصویر دوربین مدار بسته، قطع آلارم داهوا

منبع: negaco.com

تجربه های شخصی من...
ما را در سایت تجربه های شخصی من دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سارا امیدی صدر sarasadr بازدید : 208 تاريخ : چهارشنبه 23 شهريور 1401 ساعت: 14:58

بهترین دوربین مداربسته بی سیم

 

بهترین دوربین مداربسته بی سیم دوربینی است که بیشترین تناسب را با شرایط شما داشته باشد. دوربین های بیسیم نیاز به سیم کشی تخصصی با استفاده از سیم و کابل و تعلقات نداشته و در نتیجه نصب بسیار آسانی دارد. انتقال تصویر در دوربین مداربسته بی سیم بدون سیم و از طریق وای فای انجام میشود، اما این دوربین ها برای اتصال به منبع تغذیه الکتریکی از یک سیم استفاده می کنند. در هر حال اگر میخواهید دوربین مداربسته شما اصلا سیم نداشته باشد نوع خاصی از دوربین مداربسته بی سیم است که به آن شارژی میگویند و هیچ گونه نیازی به سیم نداشته و از طریق یک منبع باتری تغذیه میشود را تهیه کنید. بزرگترین حسن دوربین مداربسته بی سیم این است که در هر محیطی که قادر به نصب دوربین معمولی نباشید، میتوانید دوربین بیسیم را نصب کنید و از آنجایی که این دوربین ها سیم ندارند جابجایی آنها بسیار راحت است.

انواع دوربین مدار بسته وایرلس(بی سیم)

در حالت کلی، دوربین مداربسته بی سیم به دو نوع تقسیم بندی می شود:

۱- دوربین آنالوگ

2- دوربین مداربسته ip یا همان دیجیتال.

که در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت.

دوربین مدار بسته بی سیم بدون اینترنت (دوربین بی سیم آنالوگ)

انتقال صدا و تصویر در این نوع از دوربین ها از طریق فرکانس های رادیویی انجام میشود. این دوربین ها تا محدوده ی ۹۱ متری اطراف خود را میتوانند برای انتقال تصویر پوشش دهند. یعنی اگر شما بیش از ۹۱ متر از دوربین خود فاصله داشته باشید نمیتوانید تصاویر و ویدئو های ضبط شده ی آن را ببینید. البته اگر در این محدوده موانعی مانند دیوار، مبل و… نیز موجود باشد این مسافت کمتر نیز میشود.

دوربین مداربسته ip بی سیم (دیجیتال)

دوربین مداربسته بی سیم

انتقال صدا و تصویر در دوربین مداربسته ip، از طریق بسته های اینترنتی انجام میگردد و این مورد دوربین مداربسته شما را به یک دوربین کنترل از راه دور تبدیل میکند، چرا که شما در هر نقطه ای از دنیا که باشید، اگر هم دستگاه گیرند و هم دستگاه فرستنده به اینترنت متصل باشند، انتقال تصویر به راحتی انجام میشود.

نصب آسان دوربین مدار بسته بی سیم

اگر دنبال نصب دوربین مدار بسته برای نظارت هستید، دوربین های امنیتی بی سیم گزینه های جذاب هستند. اهمیت اصلی این است که نصب آسان تر باشد، زیرا شما نیازی به اجرای یک کابل اینترنت را در پشت دوربین ندارید. برای دوربین های امنیتی بیرونی نیازی به مدل بی سیم ندارید و معمولا بر روی یک دیوار خارجی نصب می شوند. اگر قبلا چراغ های امنیتی و یا روشنایی های دیگر را در خارج از ساختمان خود قرار داده اید، برای کابل برق می توانید یک شاخه از کابل برق موجود استفاده کنید. دوربین های سیم کشی نیاز به کابل کشی اترنت درست به دوربین دارند، بنابراین اگر شما فاقد کابل طولانی در داخل و خارج از ساختمان خود نباشید، بی سیم بهترین گزینه است. دوربین های بی سیم شما برخی از ترفندهای جالب را برای تنظیم کردن ساده تر ارائه می دهند. بسیاری از تولید کنندگان دوربین های امنیتی مانند Hikvision و TRENDnet برنامه های تلفن همراه را برای تنظیم دوربین و کنترل بسیار ساده تر ارائه می دهند. با استفاده از برنامه مناسب برای اتصال به نصب دوربین مدار بسته بی سیم، دستگاه را به شبکه Wi-Fi اضافه می کنید و می توانید خروجی دوربین خود را مشاهده کنید. شما این کار را تا حدودی می توانید با نصب دوربین مدار بسته سخت افزاری IP نیز انجام دهید، اما نصب دوربین مدار بسته بی سیم این تنظیمات ساده وای فای را در طراحی خود دارد. آنها ساخته شده اند برای نصب و کنترل بی سیم.

مزایای دوربین مداربسته بی سیم

۱- نصب آسان بدون نیاز به متخصص

۲- اتصال بی سیم به اینترنت

۳- کنترل از راه دور

۴- عدم نیاز به سیم کشی

۵- قابلیت نصب در تمامی موقعیت ها

۶- هزینه نصب پایین

قیمت دوربین مدار بسته بی سیم با برد بالا

دوربین مداربسته بی سیم، بسته به امکانات و ویژگی هایی که دارد، در قیمت های متنوع ای در بازار ارائه میشود، که باید با توجه به نیازهایتان یک مدل را انتخاب کنید، برای دریافت مشاوره و مشاهده کاتالوگ محصولات و اطلاع از قیمت دوربین مداربسته بی سیم میتوانید با کارشناسان ما با شماره تماس ۴۱۲۱۷-۰۲۱ در ارتباط باشید.

موارد استفاده از دوربین مدار بسته بی سیم

دوربین مداربسته بی سیم

۱) نظارت امنیتی منازلی که مالک آن نیستید

اگر خانه ای را اجاره کردید، دوربین مداربسته بی سیم بهترین انتخاب برای شما است. چرا که نیاز به سیم کشی خانه نداشته و در نتیجه آسیبی به ساختمان وارد نمیشود و در صورت نقل مکان به خانه ای دیگر به راحتی میتوانید، دوربین خود را با خود ببرید.

۲) نظارت بر ساختمان های جانبی ادارات

از دیگر موارد استفاده از دوربین مداربسته بی سیم نظارت بر ساختمان های جانبی یک اداره می باشد. دوربین نصب شده در ساختمان جانبی، تصاویر ضبط شده را از طریق سیگنال به دستگاه گیرنده، در ساختمان اصلی ارسال می کند.

۳) استفاده توسط مجریان قانون

دوربین مداربسته بی سیم، از آن دسته از دوربین ها است که پلیس میتواند آن را به سادگی در مکان های مشکوک نصب کرده و فعالیت های آن مکان را تحت نظر بگیرد.

سوالات متداول

دوربین مداربسته بی سیم

۱. برد دوربین های مداربسته بی سیم چقدر است؟ چیزی حدود ۲۰ تا ۱۰۰ متر متغییر باشد.

2. آیا پک دوربین های Wifi شامل هارد میباشد؟ خیر معمولا هارد به صورت جداگانه تهیه میشود.

3. آیا میتوان برد دوربین های Wifi را افزایش داد؟ در صورت استفاده از Repeater و Accesspoint میتوان برد این سیستم ها را افزایش داد.

4. آیا دوربین های Wifi نیاز به تنظیمات خاصی دارند؟ تنظیمات به صورت پیش فرض انجام میشود.

جمعبندی:

دوربین مداربسته بیسیم از جدید ترین سری های دوربین مداربسته است که بدون نیاز به کابل و سیم امکان انتقال تصاویر را دارد. دوربین بی سیم در دو نوع آنالوگ(تقریبا منسوخ شده است) و ip در بازار موجود است.

منبع: negaco.com

تجربه های شخصی من...
ما را در سایت تجربه های شخصی من دنبال می کنید

برچسب : دوربین مداربسته ,دوربین مداربسته بی سیم ,دوربین مداربسته وایرلس, نویسنده : سارا امیدی صدر sarasadr بازدید : 197 تاريخ : دوشنبه 21 شهريور 1401 ساعت: 16:50

لینک دوستان

خبرنامه